Molenkampspark 22

7607 LG Almelo

Tel. 0546-828496 / 06-42263703

Molenkampspark 22 weergeven op een grotere kaart

 

Zo kunt u Edutemo bereiken.

 

Vanaf de A35 en N35 uit de richting Enschede/Hengelo en Zwolle.

Neem de afslag 30 richting Almelo-Zuid/Ootmarsum. Bij de derde stoplichten op de Henriette Roland Holstlaan gaat u rechtsaf (N349 Oost). Aan het einde van de Nijreessingel gaat u linksaf. Bij de eerste stoplichten op de Van Rechteren Limpurgsingel gaat u linksaf (Berkelstraat). Dan bij het eerste stoplicht rechtsaf (Bornsestraat). Neem de vierde weg rechts, dit is de Grotestraat Zuid. Bij de kruising rechtsaf. Na 50 meter bevindt zich aan de rechter kant een parkeerplaats. Vanaf hier kunt u lopend Edutemo bereiken. Door de rode paaltjes aan het einde van de weg links ligt Edutemo, Molenkampspark 22.

 

Vanaf de A1 uit de richting Apeldoorn/Deventer.

Neem de afslag naar de A35. Neem dan de afslag 30 richting Almelo-Zuid/Ootmarsum. Bij de derde stoplichten op de Henriette Roland Holstlaan gaat u rechtsaf (N349 Oost). Aan het einde van de Nijreessingel gaat u linksaf. Bij de eerste stoplichten op de van Rechteren Limpurgsingel gaat u linksaf (Berkelstraat). Bij het eerste stoplicht rechtsaf (Bornsestraat). Neem de vierde weg rechts, dit is de Grotestraat Zuid. Bij de kruising rechtsaf. Na 50 meter bevindt zich aan de rechter kant een parkeerplaats. Vanaf hier kunt u lopend Edutemo bereiken. Door de rode paaltjes aan het einde van de weg links ligt Edutemo, Molenkampspark 22.

 

Vanaf de N36 uit de richting Hardenberg/Ommen.

Neem de afslag Almelo Noord/Ootmarsum. U komt Almelo binnen op de Van Rechteren Limpurgsingel en gaat bij het vierde stoplicht rechtsaf (Berkelstraat). Dan bij het eerste stoplicht rechtsaf (Bornsestraat). Neem de vierde weg rechts, dit is de Grotestraat Zuid. Bij de kruising rechtsaf. Na 50 meter bevindt zich aan de rechter kant een parkeerplaats. Vanaf hier kunt u lopend Edutemo bereiken. Door de rode paaltjes aan het einde van de weg links ligt Edutemo, Molenkampspark 22.

 

Vanaf de N349 uit de richting Ootmarsum.

U komt Almelo binnen via de N349. Bij de kruising met de Van Rechteren Limpurgsingel gaat u linksaf de singel op (N349 West). Bij het tweede stoplicht rechtsaf (Berkelstraat). Dan bij het eerste stoplicht rechtsaf (Bornsestraat). Neem de vierde weg rechts, dit is de Grotestraat Zuid. Bij de kruising rechtsaf. Na 50 meter bevindt zich aan de rechter kant een parkeerplaats. Vanaf hier kunt u lopend Edutemo bereiken. Door de rode paaltjes aan het einde van de weg links ligt Edutemo, Molenkampspark 22.

Additional information